CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Objednané zbožýí z cundco nedorazilo, kam se s tim obrátit

téma založeno uživatelem LunarHexagon - 11.1.2026, 20:01 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 3 LunarHexagon 4 Mati 1
@LunarHexagon Jednoznacne kontaktuj cundco. Nakolko oni su jediny partner pre dorucovaciu spolocnost, oni mozu rekladmovat, dozadovat sa atd. Zaroven ty si si od nich objednal vec, ktoru si zaplatil a nedorazila ti. Co vies dokazat, ze to je niekde v DHL.
Takze rovno tam napis, ze zasielka objednavka XY stale nedorazila, ze to reklamujes a ziadas o patovne zalanie, samozrejme aj so Spiel kartickou :D
Odpovědět
(12.1.2026, 1:10)LunarHexagon Napsal(a): jo, o spiel kartu mi jde nejvic, protože jsem to více méně objednával abych ji dostal taky, zatim furt neodpověděli na 2 emaily, co jsem jim poslal ohledně toho, tak tomu dám 1-2 dny a pak nevim.. zkusim kontaktovat asi svojí banku jestli oni nemůžou nějak stáhnout platbu nebo něco, fakt už toho mám plný zuby, zatim se mi tohle nestalo, zrovna z cundco mi to chodilo do jednoho tejdne, jestli tohle nodořešim, asi si další spiel kartičku a minirozšíření opatřovat ani nebudu

No cundco vacsinou odpoveda rychlo. Banku skontaktuj, ale zatial len zisti moznosti. Lebo ak to das stiahnut, k tej Spielke sa uz nedostanes...
Odpovědět
(14.1.2026, 15:42)LunarHexagon Napsal(a): takže pro příště a ostatní, když se vám zdá, že se vám to někde seklo, rovnou pište na cundco, s DHL se nedrbejte, protože tam se dokontaktovat pomoci je utrpení

Toto plati vseobecne. Ak nedojde tovar nerieste dorucovaciu spolocnost. Im ste ukradnuty. Rieste to cez eshop, kde ste si objednali tovar, lebo oni si objednavaju dopravu. Nie vy.
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Kam s Carcassonne krabicemi ? šmoula 4 65 1.11.2023, 21:54
Poslední příspěvek: šmoula
  kam až se dá s létajícími stroji zaletět ? šmoula 1 1 055 18.1.2021, 13:13
Poslední příspěvek: Bumsakalaka

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)